Felhívás

„Itt a farsang, áll a bál

FARSANGI GYERMEKRAJZ PÁLYÁZAT ÉS KIÁLLÍTÁS.

Special Image

Az „Itt a farsang, áll a a bál” – farsangi gyermekrajz pályázatra olyan témákban várjuk az ovis korosztály alkotásait, melyek a farsanggal kapcsolatosak (jelmezrajzok, ovis farsangi bál, farsangi felvonulás, farsangi ételek, stb.). A4-es méretű papír alapú alkotásokat tervezünk kiállítani és díjazni, de lehetőséget biztosítunk másfajta technikai eljárások (ragasztás, varrás, kivágás, stb.) bemutatására is. A pályázatra beküldött alkotásokat szakmai zsűri bírálja el.

A díjazott és kiállításra, bemutatásra javasolt rajzok megtekinthetők lesznek a http://farsangifankfesztival.hu/ honlapon és a fánkfesztivál facebook oldalán. A kiállítást online nyitjuk meg a XIII. Országos Farsangi Fánkfesztiválon.

Beküldési határidő: 2021. február 5.

 

Az alkotásokat személyesen vagy postai úton kérjük a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház címére eljuttatni 2021. február 5-én 16 óráig. A művek hátoldalára kérjük ráírni az alkotó nevét, életkorát, csoportját és óvodájának nevét.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő, illetve oda nem illő pályázatokat külön értesítés nélkül kizárja. A pályaműveket a kiíró felhasználhatja a későbbi, a Fesztivált és annak programjait népszerűsítő kommunikációjában.

A díjazott alkotókat a Szervező 2020. február 8-ig értesíti az eredményekről.

 

Információ:

VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház, 8800 Nagykanizsa, Csengery u. 67.

Tel: +3693311195
Mobil: +36309455915, +36309455598
E-mail: kodalymk@kodalymk.hu