Felhívás

„Az én farsangom

FARSANGI ALKOTÓI PÁLYÁZAT.

Special Image

A VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház „Az én farsangom” – farsangi alkotói pályázatra várja az általános iskolás korosztály alkotásait. Olyan műveket várunk, melyek a farsanggal kapcsolatosak (jelmezek, maszkázás, bálok, ételek, stb.). Lehet rajzolni, ragasztani, varrni, fényképezni, verset írni és bármilyen technikával dolgozni. A beérkezett műveket szakmai zsűri bírálja el, majd kiállításon vesznek részt a XV. Országos Farsangi Fánkfesztiválon. Várunk bármilyen technikai eljárással készült egyéni vagy csoportos alkotást.

A díjazott és kiállításra, bemutatásra javasolt pályaművek megtekinthetők lesznek a http://farsangifankfesztival.hu/ honlapon és a fánkfesztivál facebook oldalán. A kiállítást a XV. Országos Farsangi Fánkfesztiválon nyitjuk meg.

Beküldési határidő: 2023. február 10.

 

Az alkotásokat személyesen vagy postai úton kérjük a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház címére eljuttatni 2023. február 10-én 16 óráig. A művek hátoldalára kérjük ráírni az alkotó nevét, életkorát, osztályát és iskolájának nevét.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő, illetve oda nem illő pályázatokat külön értesítés nélkül kizárja. A pályaműveket a kiíró felhasználhatja a későbbi, a Fesztivált és annak programjait népszerűsítő kommunikációjában.

A díjazott alkotókat a Szervező 2023. február 15-ig értesíti az eredményekről.

 

Információ:

VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház, 8800 Nagykanizsa, Csengery u. 67.

Tel.: +3693311195
Mobil: +36309455915, +36309455598
E-mail: kodalymk@kodalymk.hu